Sabtu, 30 Agustus 2014

ναι λιγότερο

Στην αρχή, σκέφτηκα ότι επρόκειτο να είναι ένα αεράκι, όταν ο σύζυγός μου, ο Terry, μαζί με εμένα που εργάζονται με πλήρη απασχόληση στην επιχείρησή μου. Αν κάποιος θα μπορούσε να το κάνει, θα μπορούσαμε! Είχαμε ήδη μια υγιή σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και σεβασμό. Έχουμε καλή επικοινωνία. Είμαστε τόσο έντονα πίστευε σε αυτό που κάναμε. Έχουμε κατανοήσει την ανάγκη να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο με τα παιδιά, κρατώντας το σπίτι, και με την επιχείρηση. Είχαμε προγραμματίσει να επιτρέψει για τις διακυμάνσεις στο εισόδημα για να κρατήσει τονίζει τα χρήματα στο ελάχιστο. Ωστόσο, ακόμα δεν ήμουν έτοιμη.

Για όσους σκέπτονται να εργάζονται με το σύζυγό σας, εδώ είναι 3 Βασικές Όρια Επιχειρηματικής ζευγάρια για να βοηθήσει να διευκολύνει τη μετάβαση σας:

1. Αποσαφήνιση προσδοκίες για το έργο / home.
Τίποτα δεν μπορεί να σας προετοιμάσει για το θόλωμα των ορίων και χλοοτάπητα που συμβαίνουν καθώς η μετάβαση στην αγορά εργασίας μαζί. Όταν θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με το σύζυγό σας, κατά πάσα πιθανότητα, οι δύο από σας έχουν βιώσει την επιτυχία σε όλη τη σταδιοδρομία σας, και έχουν αναπτύξει το δικό σας στυλ εργασίας. Ξαφνικά έχετε μια εντελώς νέα δυναμική στη σχέση σας με το σύζυγό σας, θα πρέπει να μάθουν να εργάζονται μέσα. Πάντα ήξερα ότι είχαμε διάφορα δώρα και τα ταλέντα: Terry είναι πολύ techie και αγαπά να γράψει, και είμαι ένα πρόσωπο ανθρώπους που είναι μια διοικητική σφυρίζω. Ακόμα κι αν θα έπρεπε να είχα δει πιθανώς να έρχεται, ήμουν ακόμα εκπλαγείτε με τη διαφορά στο στυλ εργασίας μας. I multi-εργασία όλη την ημέρα, και ο ίδιος προτιμά να εργάζεται σε ένα έργο σε μια στιγμή. Ακριβώς όπως είναι νεόνυμφοι ξανά, θα έπρεπε να καταβάλλουν προσπάθειες για να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο σε ένα εντελώς νέο επίπεδο για να είναι σε θέση να λειτουργούν καλά μαζί.

Μπεθ Butler, δημιουργός της Μπόκα Μπεθ Πρόγραμμα έχει μερικές χρήσιμες συμβουλές για την αποσαφήνιση των προσδοκιών με το σύζυγό σας. "Θα μας γεύμα κάθε μέρα κάνει και προσπαθούμε να μιλήσουμε για BOCA BETH στοιχεία που πιέζουν. Ήρθε η ώρα μας να επανασυνδεθεί - εργάζεται από το σπίτι για την επιχείρηση κρασιού που εκπροσωπεί και δουλεύω από το σπίτι που μοιράζονται το πάθος μου για την εκμάθηση μιας δεύτερης γλώσσας με μικρά παιδιά. Ένα αστείο μίγμα, αλλά λειτουργεί! Μιλάμε για το τι ο καθένας από εμάς έχει προγραμματίσει την επόμενη μέρα, ώστε δεν υπάρχουν εκπλήξεις - και μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το χρόνο για να ζητήσει τη βοήθειά του. Δεν μπορώ να περιμένω από αυτόν να μαντέψετε τι πρέπει εγώ έτσι έχω μάθει να είναι πολύ συγκεκριμένες. "


2. χρόνο Χρονοδιάγραμμα για την αγάπη.
Οι περισσότεροι επιχειρηματικό ζευγάρια παραπονιούνται ότι έχουν λιγότερο χρόνο μαζί από ό, τι πριν. Είναι δυνατόν να εργαστεί δίπλα σύζυγό σας στο ίδιο γραφείο όλη την ημέρα και μόλις να μιλήσει σε προσωπικό επίπεδο. Πόσο δύσκολο είναι να απενεργοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο και να μιλήσει μια βόλτα με την αγάπη σας; Είναι επιτακτική ανάγκη να κάνουν ένα σημείο για να προγραμματίσετε το χρόνο για τη σχέση σας, έτσι ώστε η επιχείρηση δεν θα προσπεράσει. Terry και εγώ προγραμματίζουν να γλιστρήσει μακριά για το μεσημεριανό γεύμα ή να κάνετε ένα διάλειμμα στα Starbucks. Έχουμε βρεθεί αν δεν παίρνετε το χρόνο να προγραμματίσουν σε αυτά για φαγητό ή καφέ ημερομηνίες, τότε είναι λιγότερο πιθανό να συμβεί καθώς εργαζόμαστε για την τήρηση των προθεσμιών ή να πάρετε ένα έργο γίνεται. Δεν έχουμε ακόμη καταφέρει να δαμάσει τον προγραμματισμό "τακτικές ημερομηνίες", αλλά δίπλα του στη λίστα των προτεραιοτήτων μας, προκειμένου να βοηθήσει να κρατήσει στενή σχέση μας.

3. χρόνο Χρονοδιάγραμμα για τον εαυτό σας.
Μπορεί να είναι ένα σοκ όταν έχετε ξαφνικά τόσο πολύ χρόνο με το σύζυγό σας. Στην προηγούμενη ζωή σας, έφυγαν στις 7 το πρωί και ήρθε σπίτι στις 18:00, και στη συνέχεια θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας σας δείπνο. Τώρα μπορείτε να περάσετε τις περισσότερες (αν όχι όλες) από την ημέρα μαζί τους, και κατά τη διάρκεια του δείπνου, δεν υπάρχει τίποτα νέο να συζητήσουμε. Πού είναι η ώρα για σας; Karyn Fagan, Ιδρυτής της ομάδας των γυναικών, λέει «Και οι δύο έχουν τα χόμπι που αγαπάμε έξω από το σπίτι, έτσι έχουμε ότι σημαντικό μακριά το χρόνο."

Terry και έχω σίγουρα μια πολύ δρόμο να διανύσουμε ως επιχειρηματική ζευγάρι, αλλά έχουμε κάνει μέσω της επιχειρηματικής μας "μήνα του μέλιτος" περίοδο. Κάθε μέρα, δουλεύουμε μαζί για να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρά μας. Αντιλαμβανόμαστε όταν βοηθάμε ο ένας τον άλλο, θα φτάσει τα όνειρά μας νωρίτερα, έτσι ώστε να βοηθήσει κάθε όπου χρειάζεται της!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar