Sabtu, 30 Agustus 2014

ης, η οποία

Ως επιχειρηματίας, είστε ενσύρματων να απολαύσουν ένα μεγαλύτερο επίπεδο κινδύνου από ό, τι το μέσο άτομο. Αλλά δεν μπορείτε να απολαύσετε τη συγκίνηση των επιχειρήσεων και επενδύει τόσο πολύ που είστε διατεθειμένοι να διακινδυνεύσουν:

COSMOTE, κυνηγημένοι από τους πιστωτές;
-Declaring Πτώχευση;
COSMOTE, αρνήθηκε μια υποθήκη;
-Το Τίμημα περισσότερο από το μερίδιο που σας ενδιαφέρει για τα δάνεια σας;
-Losing Το σπίτι σας;

Εάν απαντήσατε «όχι» σε μία ή περισσότερες από αυτές τις ερωτήσεις, αυτό μπορεί να είναι η πιο σημαντική έκθεση που έχετε διαβάσει εδώ και πολύ καιρό.

Διότι, αν είστε όπως οι περισσότεροι επιχειρηματίες, επενδυτές και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που έχω γνωρίσει κατά τα τελευταία 28 χρόνια, είστε σε κίνδυνο να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα φρικιαστικά προβλήματα.

Και όλα αυτά εξαιτίας της επιχείρησής σας.

Βλέπετε, οι επιχειρηματίες συνήθως κάνουν ένα ή περισσότερα οικονομικά καταστροφικά λάθη κατά τη χρηματοδότηση της έναρξης, λειτουργίας ή / και την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν συνειδητοποιούν ότι έχουν κάνει λάθος.

Και για να πω την αλήθεια, ακόμη και όταν το κάνουν συνειδητοποιούν ότι κάνεις λάθος ... οι ίδιοι νηνεμία στη σκέψη ότι οι συνέπειες θα ήταν μια μικρή ενόχληση.

Μέχρι μια μέρα, δεν μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για μια υποθήκη. Ή δεν μπορεί να πάρει τη χρηματοδότηση για την-die-για προσφέρονται για το νέο αυτοκίνητο που αγοράζετε. Ή είστε κυνηγημένοι από τους πιστωτές και τελικά να κηρύξει πτώχευση.

Και είναι όλα αυτά επειδή χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους οικονομικά να χρηματοδοτήσει την έναρξη ή την επέκταση των δραστηριοτήτων τους. Μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά πιστωτικές κάρτες για να πληρώσει για τα έξοδα των επιχειρήσεων. Εάν είστε στην επιχείρηση ή σκέφτεστε για την έναρξη μιας επιχείρησης, επιχειρηματική πίστη είναι ένας μούστος.

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω, οι περισσότεροι ιδιοκτήτης επιχείρησης δεν έχουν ιδέα ότι μπορούν να δημιουργήσουν επιχειρηματικές πιστωτικών και ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν πώς να το πώς να καθορίσει επιχειρηματική πίστη. Αν οι ιδιοκτήτες θα λάβουν το χρόνο που απαιτείται για να εκπαιδευτούν σχετικά με τη θέσπιση πιστωτικής θα πρέπει πλέον να χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους κεφάλαια για την εκκίνηση του κεφαλαίου ή κεφαλαίου κίνησης.

Θα είναι επίσης σε θέση να χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες των επιχειρήσεων που δεν αναφέρουν την προσωπική πιστωτικές εκθέσεις τους, ως εκ τούτου, δεν είναι η μείωση των προσωπικών πιστωτικά αποτελέσματα.

Ο πιο σημαντικός στόχος της επιχείρησης πιστωτικού αν είναι να αποκτήσει ανασφάλιστων επιχειρηματικές γραμμές πίστωσης, η οποία μπορεί να γίνει όταν η επιχείρηση πιστωτικού προφίλ έχει ρυθμιστεί σωστά. Όταν μια επιχείρηση αποκτά ανασφάλιστων επιχειρηματικές γραμμές πίστωσης, τότε πρέπει το κεφάλαιο κίνησης που χρειάζονται για να ξεκινήσει μια επιχείρηση ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης έχει να ελέγχετε τον έλεγχο του βιβλίου για να χρησιμοποιήσετε τις επιχειρηματικές  pupuk merk hantu hormon herbal hayati zpt asli hewan ikan gaharu durian coklat termurah γραμμές πίστωσης, όπως αυτά επιθυμούν. Και το καλύτερο από όλα, οι επιχειρηματικές πιστωτικές γραμμές δεν αναφέρουν την προσωπική πιστωτική έκθεσή του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Εάν έχετε δημιουργήσει το προφίλ της επιχείρησής σας σωστά, υπάρχουν μια σειρά από τράπεζες που θα δανείζουν με ολοκαίνουργια νεοσύστατες επιχειρήσεις. Αυτό είναι σωστό, ολοκαίνουργιο νεοσύστατες επιχειρήσεις χωρίς ιστορικό απολύτως. Οι τράπεζες θα επεκτείνει ανασφάλιστων επιχειρηματικές γραμμές πίστωσης, ώστε να μπορούν να έχουν το κεφάλαιο εκκίνησης θα πρέπει να χρηματοδοτήσει την επιχείρηση των ονείρων τους.

Μην κάνετε κανένα λάθος γι 'αυτό? επιχειρηματική πίστη είναι ένα must για κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης. Μην βάλετε τα προσωπικά στοιχεία σας σε κίνδυνο τη χρηματοδότηση ή τη χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων σας!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar