Sabtu, 30 Agustus 2014

ει να βρείτε όπ

Είναι μια μεγάλη στιγμή για να γίνει επιχειρηματίας, κατά την τελευταία δεκαετία, η τεχνολογία έχει σταθεροποιηθεί στον αγωνιστικό χώρο και να προωθείται μια επιχειρηματική επανάσταση. Ως επιχειρηματίας, τώρα έχετε μεγαλύτερη πρόσβαση σε πληροφορίες που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πιο έξυπνες επιλογές πιο γρήγορα. Έχετε ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τις μεγάλες επιχειρήσεις σε ότι είστε ελαφρύτερο, πιο ευέλικτη και πιο γρήγορα στα πόδια σας. Μπορείτε να στοχεύσετε σε νέες αγορές πιο γρήγορα, και μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια δεκάρα.

Αλλά το να είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας απαιτεί να δούμε τη μεγάλη εικόνα και να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα μέσω από την αρχή μέχρι το τέλος. Rieva Lesonsky, editor-in-chief της Entrepreneur Magazine δίνει μερικές πρακτικές οδηγίες που μπορεί να σας βοηθήσει όταν αρχίζουν τη δική σας επιχείρηση:

1.Don't εγκαταλείψει την εργασία ημέρας σας.
Σκεφτείτε την έναρξη των επιχειρήσεων με μερική απασχόληση σας, ειδικά αν είναι σε απευθείας σύνδεση, ενώ εργάζεστε και να έχουν ένα σταθερό εισόδημα. Διαρκεί συνήθως έξι μήνες έως ένα χρόνο για να πάρετε μια επιχείρηση πρόκειται και δεν θέλετε την ικανότητά σας να κάνετε την πληρωμή το σπίτι σας να εξαρτηθεί από την εταιρεία σας να είναι μια ολονύκτια επιτυχία. Ξεκινήστε με ό, τι μπορείτε να διαχειριστείτε, οικονομικά και από άποψη χρόνου, και να αναβαθμίσουν την επιχείρησή σας μεγαλώνει.

2.Find Niche σας.
Οι ημέρες των γενικών καταστημάτων είναι πάνω. Ιδιαίτερα σε απευθείας σύνδεση, οι καταναλωτές ψάχνουν για τα καταστήματα που ειδικεύονται. Θα πρέπει να βρείτε μια ανάγκη-κάτι μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που θέλουν, αλλά δεν μπορούν να πάρουν στα μεγάλα καταστήματα της αλυσίδας, και συμπληρώστε το. Συμβουλεύει Lesonsky, "Δεν μπορούν να ανταγωνιστούν με τα μεγάλα παιδιά, έτσι θα πρέπει να βρείτε όπου τα μεγάλα παιδιά δεν είναι και να πάει σε κόγχες σας."

3.Have μιας online παρουσία.
Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια ηλεκτρονική επιχείρηση λιανικής πώλησης, θεωρούν ότι το Διαδίκτυο μπορεί να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στην εταιρεία σας. Έχοντας ένα online παρουσία εξαλείφει τους περιορισμούς της φυσικής τοποθεσίας και διευρύνει την πελατειακή βάση σας με, κυριολεκτικά, εκατομμύρια. Είναι επίσης ένα μεγάλο εργαλείο για την προώθηση της τον εαυτό σας και να αφήσει τους ανθρώπους, ακόμα και στο δικό σας χώρο, να ξέρετε ότι είστε εκεί, και τι κάνεις.

4.Refuse να σταματήσουν.
Η επιτυχής επιχειρηματικότητα απαιτεί δημιουργικότητα, την ενέργεια, και μια κίνηση για να συνεχίζω όταν αποτυγχάνουν. Λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι πριν ο Bill Gates δημιούργησε το εξαιρετικά επιτυχημένο Microsoft 3.0, δημιούργησε ένα Microsoft 1.0 και 2.0, οι δύο εκ των οποίων στο flop, αλλά διατηρούνται σε αυτό. Και ότι η αποφασιστικότητα και η άρνηση να εγκαταλείψουν είναι ό, τι θα διαχωριστούν επιτυχημένοι επιχειρηματίες από ανεπιτυχή αυτά. Λέει Lesonsky, «Οπλιστείτε με αισιοδοξία για να πάρει πέρα ​​από το« Όχι »ή το πρόβλημα. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος σε αποτυχία, απλά δεν θα επαναλάβουν το ίδιο λάθος!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar