Sabtu, 30 Agustus 2014

ναι να κάνετε κάτι που σας αρέσει,

Έτσι νομίζετε ότι δεν είστε δικαιολογείται να πάρει το χρόνο μακριά από την επιχείρησή σας, γιατί είστε αυτοαπασχολούμενος; Εδώ είναι πέντε λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να πάρετε σίγουρα μια διακοπές:

<b> 1. Φυσική καθορισμό του χρόνου </ b>
Θα εργαστούμε σκληρά για να αναπτυχθούν και να διατηρήσει την επιχείρησή σας. Προσπαθώντας να είναι υπεράνθρωπες θα πάρει σίγουρα τα διόδια της αν επιτρέψει να. Δώστε στο σώμα σας ένα διάλειμμα από τη λήψη σε κάποια R & R.

<β> 2. Ψυχική κάτω χρόνο </ b>
Οι ημέρες σας γεμίζουν με απασχολημένος, μερικές φορές ακόμη και ταραχώδης, ημέρα με την ημέρα δραστηριότητες που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Εάν δεν μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ξεφύγει από μια φορά σε μια στιγμή, την ειρήνη του μυαλού σας και τη γενική ευημερία θα υποφέρουν πιο σίγουρα. Βγες έξω και να παίξουν. Το μυαλό σας θα σας ευχαριστώ!

<b> 3. Περάστε χρόνο με τους αγαπημένους </ b>
Την οικογένεια και τους φίλους σας βλέπουν να δουλεύεις, να δουλεύεις, να δουλεύεις, μερικές φορές σπάνια έρχονται για τον αέρα. Τόσο εσείς όσο και αυτοί θα εκτιμήσουν να αφιερώσει λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί.

<b> 4. Δείτε τον κόσμο (ή το δικό σας πίσω αυλή) </ b>
Το σημαντικό πράγμα είναι να κάνετε κάτι που σας αρέσει, είτε πρόκειται για ταξίδι ή, αν αυτό δεν είναι το φλυτζάνι τσαγιού σας ή δεν έχετε τον προϋπολογισμό για αυτό, περνούν το χρόνο τους στο σπίτι. Αν και εργάζονται έξω από το σπίτι σας, αυτό θα μπορούσε να είναι προκλητική. Το κλειδί είναι να μείνει έξω από το γραφείο σας κατά τις διακοπές σας. Προσπαθήστε να πάρει δημιουργικός με αυτό. Κάντε το γραφείο σας "εκτός ορίων" κλείνοντας την πόρτα και τοποθετώντας ένα σημάδι σε αυτό. Κάντε ό, τι χρειάζεται για να κρατήσει το μυαλό σας μακριά εργασίας. Τι θα λέγατε για ένα χόμπι ή μια ημερήσια εκδρομή στην παραλία; Σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας που είναι διασκέδαση. Ή δεν κάνουν τίποτα καθόλου!

<b> 5. Έχετε μια ζωή </ b>
Αν και αυτό είναι μια μη-brainer, με εκπλήσσει πόσο πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων δεν αισθάνονται σαν να αξίζουν το χρόνο μακριά. Υπάρχουν πάρα πολλά να κάνουμε, και δεν είναι αρκετές ώρες στην ημέρα για να πάρει όλα γίνονται. Λοιπόν, έχω νέα για εσάς. Είναι πάντα θα αισθάνεται με αυτόν τον τρόπο! Μόνο εσείς έχετε τη δύναμη να επιτρέψετε στον εαυτό σας το χρόνο μακριά. Ακόμη και αν προτιμάτε μόνο για να πάρει μια μέρα εδώ και μια μέρα εκεί, αντί από μια εβδομάδα (ή και περισσότερο) διακοπές κάθε χρόνο, αυτό είναι ένα πάρα πολύ καλύτερα από ό, τι ποτέ πάρει το χρόνο μακριά. Πίστεψέ με, θα αισθανθείτε καλύτερα για τον εαυτό σας

Tidak ada komentar:

Posting Komentar